“Superenthousiast publiek!”

De groep had zich geen te hoge verwachtingen gesteld vooraleer ze op tournee vertrokken naar Frankrijk. Mocht het dan onverhoopt tegenvallen, dan kon de ontgoocheling achteraf gemakkelijker verwerkt worden.
Maar al bij hun eerste concert reageerde het publiek superenthousiast. Over de aangename gevolgen hiervan geeft Nathalie enige uitleg.

20010212_bonanza1Pas een week op tournee geweest in Frankrijk. Eerlijk gezegd lagen onze verwachtingen niet al te hoog, maar na het eerste concert wisten we toch meteen dat het Franse publiek ons wel oké vond. Meer nog: ze reageerden super-enthousiast. De sfeer in de groep was enorm.

Om onszelf een extra kick te geven, hebben we meteen ook een Laïs-filmpje gedraaid: Laïs: The Movie. Er werd weer overdreven veel over seks gepraat. Dat kán weliswaar heel leuk zijn, maar na een tijdje werd het toch wat te veel, en zocht ik mijn toevlucht bij Johnny Cash of Jeff Buckley.

Tenslotte nog een nuttige tip voor muzikanten die zich vervelen tijdens tournees in het buitenland. Bij Laïs unaniem verkozen tot groepsvermaak numero uno: de Gameboy. Leve Tetris!

Laïs gaf in het kader van de ‘Dorothea Tour’ een zestal concerten in Frankrijk.

© Bonanza, 12 februari 2001

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s