«Laïs-publiek gaat achteraf uit de bol.»

De groep sloot in een uitverkochte Brusselse AB het Belgische luik van de “Dorothea” Tour succesvol af. Annelies vindt het merkwaardig dat het Laïs-publiek pas tegen het einde van een concert uit zijn dak gaat. En in haar agenda staat voor de komende dagen één belangrijk project gepland: VAKANTIE!

20010409_bonanza1Vorige week hebben we in de Ancienne Belgique gespeeld. Dat was iets heel speciaals, want we hebben vroeger weleens voor zoveel mensen opgetreden, maar dit keer was het voltallige publiek alleen voor óns gekomen. Bovendien was het concert helemaal uitverkocht, wat op zich al reden genoeg is om een gat in de lucht te springen.

Voor ons concert stonden we naast het podium naar Flip Kowlier te kijken, die ons voorprogramma deed. Hij is best goed, omdat hij ‘folk-met-beats’ maakt, iets wat niemand hem in Vlaanderen voordeed. Na een tijdje hadden de fans op de eerste rijen ons zien staan, en hielden ze ons meer in de gaten dan Flip. Dat vond ik wel een beetje jammer.

Van ons optreden hadden we heel veel verwacht, en ik denk dat het goed is meegevallen. Het gekke is dat het Laïs-publiek tijdens het concert altijd heel terughoudend reageert, en pas achteraf uit zijn dak gaat. Na het concert blééf iedereen om nog een bisnummer roepen, en uiteindelijk hebben we er bij wijze van toegift nog een folietje achteraan gegooid: In My Eyes van Milk Inc. De dag voordien hadden we op Studio Brussel bekend dat we weleens zongen in de auto op weg naar een optreden, en het leek ons wel grappig nadien de daad bij het woord te voegen.

Daarmee zit onze tournee er voorlopig op, en het is tijd voor …VAKANTIE!
Geef toe: een weekje zonnekloppen in een warm land hebben we wel verdiend, niet?”

Laïs sloot op 29 maart ll. het Belgische luik van de ‘Dorothea’ Tour af met een uitverkocht en succesvol concert in de Grote Zaal van de Brusselse AB.

© Bonanza, 9 april 2001

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s