Jorunn: «Muziekwereld is echte jungle»

Ja zeg, ik heb weer een bewogen week achter de rug. In het begin van de week heb ik een paar concerten van Belgische groepjes gezien, maar ze waren zo slecht dat ik ze niet het vermelden waard vind.

20010521_bonanza1Alleen Hooverphonic was de moeite. Die blijf ik écht fantastisch vinden. Vooral Alex: wat een klasse! Hij is volgens mij ook echt intelligent, dat zie je zo. En dat kapsel! Die onoverwinnelijke blik! Het kan niet anders of die man heeft een ongelofelijk boeiend leven.

Maar nu iets anders. Donderdag hebben we een showcase gespeeld in de CBGB’s in New York. Fantastische sfeer, veel volk en niet te veel zenuwen. We wisten al langer dat onze teksten erotisch geïnspireerd zijn, maar ginder namen ze dat wel erg letterlijk op. Beginnen daar tijdens ’t Kanneke toch wel enkele koppels en plein public de liefde te bedrijven, zeker?

Enfin, na dat memorabele concert waren we uitgenodigd op een belangrijk feestje met veel bekend volk. Stelt onze maagdelijke platenfirma ons toch wel voor aan Mick Jagger. Jawel! Het klikte meteen, en we zijn zelfs nog mee naar zijn hotelkamer gegaan. Daar ontstonden meteen de eerste ideeën voor een duet. Uiteindelijk hebben we met z’n vieren nog een bubbelbad genomen, dat vanzelfsprekend helemaal was gevuld met champagne.

Ja, we moeten daar eerlijk in zijn: de muziekwereld is een echte jungle.

© Bonanza, 21 mei 2001

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s