Nathalie – Het kan misschien toch nog lukken in Frankrijk …

De Placebo’s vonden ons goed. En de voorbije dagen zaten we in Frankrijk voor interviews en Fnac-optredens. Het geeft een leuk gevoel dat het in Frankrijk misschien toch nog kan lukken …

20010612_bonanza1Vorige week voelde ik me – dankzij onze Franse platenfirma – heel even een ster. Die stuurde ons met een bangelijk graaf bedrag Parijs in om te gaan shoppen. De gevolgen laten zich raden: jullie willen niet wéten welke naamkaartjes er aan onze kleren blinken.

We hebben in Brussel ook het voorprogramma bij het Fnac-concert van Placebo verzorgd. Het publiek was niet bepaald wég van ons, en deed ook geen moeite dit te verbergen. Zeker de vier grieten die vooraan stonden – met hun slecht uitgesmeerde mascara op de lippen – vonden ons blijkbaar nogal lachwekkend.
Laïs is toch grappig!
De Placebo’s daarentegen vonden ons wel goed en dat was zeker wederzijds. Jammer dat ze die akoestische cd – want voor de gelegenheid spéélden ze ook bijna akoestisch – nog altijd niet hebben gemaakt.

De voorbije dagen zijn we nog twee keer heen en weer naar Frankrijk gereisd voor twee Fnac-optredens en drie interviews. We waren in totaal tweeëndertig uur onderweg! Het was vermoeiend maar ook wel de moeite, want na die miniconcertjes waren onze cd’s meteen uitverkocht. Het geeft een leuk gevoel dat het in Frankrijk misschien toch nog kan lukken.

Verder heb ik een Dolly Parton-week achter de rug, omdat ik haast onafgebroken naar haar nieuwe cd Little Sparrow heb geluisterd. Dolly klinkt nog beter met een paar goede bluegrass muzikanten achter zich. Alleen jammer dat Parton er na al haar ziekenhuisbezoekjes alleen maar slechter gaat uitzien.

Laïs verzorgde op 2 juni het voorprogramma van Placebo tijdens het Fnac!Event in de Club van de Brusselse AB. Dit concert werd live uitgezonden in alle Europese Fnac-forums. Tevens was het wereldwijd te volgen via internet.

© Bonanza, 18 juni 2001

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s