Laïs Forum Open

Vanaf 16 december 2001 kan iedereen die iets kwijt wil over Laïs, en dit wil delen met andere Laïs-fanaten, nu ook terecht op het Laïs Forum. Het forum is rechtstreeks bereikbaar via het volgende internetadres: http://forum.lais.be.
Het Laïsfans-forum is geactiveerd op de server van Bert Rodiers, oprichter en mede-moderator van het Laïs Forum. Wat meer uitleg over de werking van het forum en waar je eventueel on-line hulp kunt vinden, krijg je van Bert zelf.

Instellingen
De instellingen zijn nu zodanig dat je eerst jezelf moet registreren om iets te posten. Dit is om een zekere controle te behouden. Je moet een geldig e-mailadres ingeven waarnaar de login/password zal verstuurd worden. Zo kunnen de moderators – indien dit nodig zou zijn – mensen die iets posten, contacteren.

Privacy
Je kunt zelf kiezen of andere leden je e-mailadres kunnen zien. Standaard is dat zo niet (enkel de moderators kunnen dit dan achterhalen). Voor alle mensen die bezorgd zijn om hun privacy: je kunt er van op aan dat dize e-mailadres nooit openbaar toegankelijk gemaakt worden.

Werkwijze
Alvorens het forum te gebruiken raad ik iedereen aan de volgende webpagina eens te lezen. Hier staat meer uitleg over hoe het forum werkt: http://forum.lais.be/faq.php.

Gemodereerd
Het forum is ook een gemodereerd forum. Berichten die gepost zijn, zullen wel onmiddellijk verschijnen, maar kunnen achteraf verwijderd worden door de moderators indien de inhoud niet in overeenstemming is met de algemeen aanvaarde regels. Lees hiervoor http://forum.lais.be/faq.php.

Dit was het zo’n beetje. Veel plezier in het Laïs Forum.

Groeten,
Bert Rodiers

OPGELET!
Het internetadres van het forum is ondertussen veranderd. Je kunt het forum bezoeken op http://www.forum.laisfans.be (mt, 31-07-2008)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s