Le Grand Vent binnen op 2!

In het radioprogramma “Carte Blanche” – Radio 1 (B), elke zaterdag van 11.00-12.00 – kun je tot op zekere hoogte zelf de muziek bepalen die op Radio 1 gedraaid wordt. Tot donderdag 17/1 konden de radioluisteraars van Radio 1 via internet drie nummers kiezen uit een lijst van vijftien. De artiesten met de meeste stemmen werden vandaag in het programma “Carte Blanche” gedraaid.

“Le grand vent” op twee!!
“Le grand vent” van Laïs en Gabriel Yacoub was een van de tips waarvoor kon gekozen worden. En er werd massaal voor gestemd. “Le grand vent” kwam onmiddellijk op de TWEEDE plaats terecht. Enkel dEUS verspert Laïs en Yacoub de weg naar de allerhoogste positie. Tot donderdagmiddag 24 januari 2002 kan er opnieuw een top-3 ingestuurd worden. Misschien kan Laïs volgende week al deze toppositie bekleden.

Werkwijze voor de volgende stemronde (tot 24/1/2002 ’s middags)
Bezoek het internetadres van Carte Blanche. Je krijgt er een lijst met vijftien nummers. Kies uit deze lijst drie nummers. De artiesten met de meeste stemmen hoor je ’s zaterdags opnieuw. De nummers 1 tot 10 (met Laïs en Yacoub op 2) zijn het klassement op basis van de stemmen van de luisteraars. De andere zijn nieuw. Maak je keuze en beslis méé of Laïs op nummer één geraakt. Je kan inzenden tot donderdagmiddag 24 januari 2002.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s