Muziekgeschiedenis

Op zaterdag 28 december presenteert Radio 1 (B) tussen 11 en 19 uur de 100 op 1: de ‘100 Beste Belgen’, gekozen door de Humo-lezers en de Radio 1-luisteraars.
Laïs staat in de longlist met ‘(Houd uw) Kanneke’ (nummer 89) en ”t Smidje’ (nummer 90). Stemmen kan nog tot ten laatste 15 december e.k. Stem Laïs de muziekgeschiedenis in!!!
Een BB moet niet alleen een Belg zijn (Nederlands-, Frans-, Engels- of anderstalig), maar moet ook terug te vinden zijn in de longlist van tweehonderd Belgische songs.

20021213_website1HOE STEMMEN?
Je stem uitbrengen is simpel. Bezoek de Radio 1-webstek en klik op de rubriek Muziek. Kies je vijf favoriete songs uit een lijst van 200 voorgeselecteerde liedjes, vul de overeenstemmende nummers in willekeurige volgorde in en verstuur de mail ten laatste op zondag 15 december. Je kan maar éénmaal je stem uitbrengen.
Laïs staat in de longlist met ‘(Houd uw) Kanneke’ (nummer 89) en ”t Smidje’ (nummer 90).

MALTA
Je maakt bovendien kans op een reis voor twee personen met Radio 1 naar Malta of op een van de acht dvd-spelers of op een ‘100 op 1’-cd.

100 OP 1-CD’S
Er zijn twee verschillende exemplaren van ‘100 op 1’ verkrijgbaar: Volume 1 bevat de beste Engelstalige nummers, Volume 2 bevat uitsluitend Nederlandstalige nummers. Naast Kadril, Jan De Wilde en Wannes Van de Velde vind je ook Laïs op deze cd met (Houd uw) Kanneke.
(Tina)

N.B. Op de webstek van het weekblad Humo – mede-organisator van ‘100 op 1’ – vind je eenzelfde lijst terug.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s