Mini-tournee

Vanaf zondag 2 februari en dat gedurende acht zondagen in februari en maart kan je best voor het zingen de kerk niet uitgaan. Annelies, Jorunn en Nathalie ruilen voor de volgende tournee de concert- en festivalpodia van het popcircuit in voor intiemere locaties. Ze zoeken nu de sfeer van de kerken en kapellen op en doen een korte tournee langs mooie locaties in Vlaanderen.

20030202_website1A la capella
Het trio doet het ditmaal volledig a capella. In een aantal nummers is er vocale steun van Ambrozijnzanger Ludo Vandeau.

De mini-tournee gaat van start op zondag 2 februari in de Sint-Christoffelkerk in Evergem.
In februari wordt verder vocaal gesoleerd in de St.-Jan Baptistkerk van Dranouter, de Onze-Lieve-Vrouwekerk van Mariekerke en de Begijnhofkerk van Tongeren (midden in het pittoreske Tongerse Begijnhof).

Inmiddels zijn de concerten in Evergem, Dranouter en Tongeren uitverkocht. Extra concerten worden voorzien in Evergem (2/2) om 18.00u, in Dranouter (9/2) om 19.00u en in Tongeren (23/2) om 18.00u.

Vanavond in het weekoverzicht van ‘De Rode Loper‘ (TV1 – 18.10u): ‘Laïs gaat op tournee langs kerken en kloosters’, een rreportage over de voorbereidingen op de ‘A la capella’-tournee.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s