A la capella op cd?

Almaar hardnekkiger geruchten doen de ronde dat het huidige ‘A la capella’-programma weldra ook verkrijgbaar zal zijn op cd. Natuurlijk schitterend nieuws voor het merendeel van de Laïsfans die een live-uitvoering, ondanks acht extra voorstellingen, niet konden bijwonen.

A la capella op live-cd?Op dit ogenblik gaat het nog maar over speculaties, omdat groep noch management hierover tot op heden officiële uitspraken gedaan hebben.

Indien deze a capella live-cd er komt (al twee jaar geleden had de groep plannen om ooit een pure a capella-cd op te nemen), dan blijft het koffiedik kijken welke nummers uitgebracht zullen worden.

Tot er een officiële bevestiging of ontkenning komt van het Laïsmanagement of van Annelies, Jorunn en Nathalie zelf, blijft de release van deze derde cd in de geruchtenfase.

Voorlopig zijn de hoofdrolspeelsters en -speler nog enkele malen in levende lijve te bewonderen. De laatste concerten gaan door op 23 maart (Sint-Truiden), 30 maart (Diest) en een allerlaatste maal in Lier op 27 april. Ook in Lier is het aantal plaatsen beperkt.

Als je dit unieke programma nog live wil bijwonen, kan je dus best niet te lang meer wachten om je plaats te reserveren.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s