MidWinteR 3

Op zaterdag 13 december e.k.staan er in de O.L.Vrouwekerk in Kalmthout twee MidWinterconcerten geprogrammeerd. Op het programma Laïs, Luc Arbogast uit Straatsburg, het kinderkoor Rinkrank en een hele resem folkartiesten van eigen bodem.
Het repertoire bestaat voor de helft uit nieuwe nummers. De andere helft zijn de nieuwe nummers van vorig jaar. Met andere woorden: het wordt een totaal nieuw concert dan op de MidWinteR-cd (2001).
De concerten beginnen om 16 en om 21 uur. De kerk zal sfeervol aangekleed zijn en verlicht met kaarsen. Kinderen zitten (of liggen) vooraan in de kerk op tapijten en kussens. Muziek en regie zijn in deskundige handen van Gunter Bauweraerts.

BEDWELMENDE MUZIEK
Beeld je een pikdonkere kerk in,
de gewelven sfeervol verlicht met honderden kaarsen,
met daarin zielsverwarmende muziek,
gedragen door het machtig orgel, middeleeuwse doedelzakken, draailieren, Zweedse nyckelharpa, harp, Ierse fluiten, viool en contrabas.
Zij bedwelmen je meer dan een uur lang met lieflijke ballades, schrijnende regrets, wervelende jigs en zwierige bourrees.
En als dan nog het kinderkoor van de Rinkrankschool, Luc Arbogast (uniek !) uit Straatsburg
en onze eigenste zangeressen van Laïs
hun enig mooie stemmen door de kerk laten galmen, dan is het goed dat je erbij kan zijn.

WIJN EN CHOCOLADEMELK
Na het concert wordt er warme kruidenwijn en chocolademelk geserveerd.en vuurspuwers rond gloeiende vuurkorven en vuurspuwers.

IN DE GLORIA
Na het concert van 21.00 uur en na de warme wijn, wordt er naar goede gewoonte doorgefeest in Eetcafé “In de Gloria”.

TIJDIG AANWEZIG ZIJN
Op tijd zijn is zeker de boodschap, want tijdens het concert blijven de deuren dicht. Om redenen van comfort zijn er slechts 450 zitplaatsen per concert. Dus wie eerst komt, eerst maalt.

TICKETS EN INFO
Genummerde Kaarten (12 Euro en 5 Euro voor kinderen onder de 12 jaar) en info kunnen bekomen worden bij: – Eetcafé “In de Gloria”, 03/646.58.48 – Biowinkel “De Graanhalm”, 03/666.52.62 beiden te Kalmthout, of besteld bij – Gunter Bauweraerts (gunterbauweraerts@skynet.be of 03/667.62.20) en bedrag te storten op 001-3578254-97 van Wendel vzw, met vermelding van gewenst uur, aantal volwassenen en aantal kinderen).

AFHALING BESTELDE TOEGANGSKAARTEN
Bestelde toegangskaarten liggen, vanaf anderhalf uur tot een kwartier vóór het concert, klaar in café “De Zoeten Inval”, op 100 m van de kerk.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s