In de Gloria

Het Laïsdrietal was prominent aanwezig op de folksessies die traditoneel na het MidWinteRconcert van 21 uur in eetcafé ‘In de Gloria’ gehouden worden. Naast een aantal andere folkklassiekers deden ze het eerder op de dag zo fel gesmaakte duet ‘Maria’ over, ditmaal in een akoestische versie. Het lied klonk – in zijn naakte versie – nog steeds ijzersterk.

JORUNN: “ONZE VOLGENDE CD WORDT DE BESTE VAN DE WERELD”
Dat waren de woorden die Jorunn iets eerder op de nacht stralend verkondigde over de volgende, in maart te verschijnen cd.
Met deze woorden legt ze de lat wel erg hoog, maar afgaande op de gave zangprestatie die het trio leverde tijdens de MidWinteRconcerten van enkele uren eerder, lijken haar woorden niet eens een boutade, maar zondermeer een quasi realistische voorspelling.

Het was de immer minzame Jorunn, ditmaal met een kortgekapt kopje, duidelijk aan te zien dat ze meer dan tevreden was over de opnames van de komende Laïs-cd.
Hiervoor is het drietal al meerdere malen naar de befaamde Londense Abbey Road-studio’s getrokken, het heilge der heiligen voor alle Beatlesfanaten van weleer.

Annelies wist nog te bevestigen dat de releasedatum – zonder ernstige tegenslagen – voorzien is voor maart volgend jaar. De officieuze tourdatums voor Nederland – een aantal optredens in de maand maart – lijken dit te bevestigen.

©mt – 14/12/2003

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s