‘Astronaut’ in Nederland uit op nieuwe Spinvis-single en Spinvis-cd&dvd

De oorspronkelijke versie van ‘Astronaut’ – het nummer waarmee Laïs regelmatig op de Vlaamse radio te beluisteren valt – kun je terugvinden op de cd ‘Spinvis’ van vorig jaar. De huidige versie – mét de Laïsstemmen – kwam heel toevallig tot stand.

Erik de Jong, de man achter ‘Spinvis’, liep het Laïs-trio tegen het lijf tijdens een toevallige ontmoeting. Prompt vroeg hij Annelies, Jorunn en Natalie om een speciale, herwerkte versie van het nummer ‘Astronaut’ in te zingen.
Het opmerkelijke resultaat van deze toevallige samenwerking – prachtig gearrangeerde en heerlijk in en over elkaar vloeiende stemmen – is dezer dagen regelmatig te horen op de Vlaamse radio. En dit kleinood is nu ook uit op single én op cd/dvd in Nederland.

De recent uitgebrachte nieuwe single van Spinvis bevat de nummers ‘Kindje van God’ en de ‘Astronaut’-versie met vocale inbreng van Laïs.

Ook de zopas verschenen nieuwe Spinvis-cd/dvd ‘Nieuwegein aan zee’ bevat de Laïsversie van ‘Astronaut’.
Minstens even markant is de prijs van het kleinood. Je krijgt een cd én een dvd – met allerhande extra’s over de geschiedenis van Spinvis – voor de prijs van één cd. Een prijzenswaardig initatief.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s