Laïs een van de artiesten op The COMcerts

Annelies, Jorunn en Nathalie van Laïs zijn te gast op The COMcerts, een nieuw een vernieuwend muziekproject volgens de organisatoren van het evenement. The COMcerts gaat door op vrijdag 22 april in Gent. Laïs brengt een aantal nummers samen met het orkest van Dirk Brossé en misschien ook een a capella’tje. Onder de andere gasten ondermeer Piet Goddaer (Ozark Henry).

THE COMCERTS
Wat schuilt achter de naam ‘The COMcerts’? Toen Dirk Brossé met het idee van een multicultureel en artistiek grensverleggend gebeuren op de proppen kwam, werd uitgebreid naar de geschikte naam gezocht. Uiteindelijk werd geopteerd voor COM als afkorting van Colours Of Music… muziek heeft vele klanken, vele kleuren, vele facetten… en is perfect te combineren met andere kunstdisciplines, waar kleur ook daadwerkelijk zichtbaar wordt en tastbaar vorm aanneemt…. Toch staat de muziek centraal. Niet als muzikaal behangpapier, niet als sfeer zonder engagement, maar muziek met een boodschap, muziek om te doorvoelen en te beluisteren én met alle zintuigen én met je hart.
Op VRIJDAG 22 APRIL 2005 vindt in het Gentse Kuipke de 2de editie van the COMcerts plaats.

ARTIESTEN
Heel wat waardevolle internationale en nationale artiesten stappen ook deze keer weer mee in dit project, niet alleen omdat het innoverend is en een breed venster op de wereld biedt, maar ook omdat een humanitaire boodschap de zin en de rode draad vormt.
Het Orkest DeFILHARMONIE staat onder leiding van Artistiek Directeur en dirigent Dirk Brossé. De avond wordt gepresenteerd door Gilda De Bal. Naast Annelies, Jorunn en Nathalie van LAÏS staan nog een aantal (inter)nationale instrumentalisten en solisten op het podium: Piet Goddaer (Ozark Henry), Melike & Osama Abdulrasol, Claron Mc Fadden, Jan Marmenout en Yanna Penson

MUZIEK TEN VOORDELE VAN VZW TOPAZKE
Een deel van de inkomsten van the COMcerts zal elk jaar geschonken worden aan één of meerdere Belgische of internationale humanitaire initiatieven die zich inzetten voor kinderen, kansarmen, culturele diversiteit, daklozen, ouderen. Dit jaar wordt de VZW TOPAZKE gesteund. Ze ontfermt zich over ongeneeslijk zieke kinderen en doorbreekt het taboe rond palliatieve zorgen voor kinderen. 1€ per verkocht ticket staat The COMcerts af voor dit doel.

Website The COMcerts

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s