Nieuwe concertdata

Op zondag 8 mei e.k. is Laïs te gast op het gratis Mano Mundofestival in Boom. De daaropvolgende week staat de groep voor drie opeenvolgende dagen op de planken in Nieuwpoort, samen met Rum in zijn oerbezetting. Samen brengen ze het programma ‘Thalassa! Thalassa!’

Thalassa! Thalassa! – Laïs en Rum
‘Thalassa! Thalassa!’ is geschreven door Dree Peeremans en vormt het vervolg op zijn ‘IJslandsuite’ van precies twintig jaar geleden. De speellijst omvat een aantal zeemansliederen dat boeiend genoeg is om ook vandaag onder handen te worden genomen. Peeremans verwijst graag naar de ‘Anthologie de le Chanson Française’, met een heel hoofdstuk Franse zeemansliederen, af en toe met Engelse invloeden gekruid.

Try-out ‘Thalassa Thalassa’ op 10 mei
Van ‘Thalassa! Thalassa!’ is er ook een try-out voorzien op dinsdag 10 mei om 20.30 uur in de Concertzaal van ’t Folk Muziekcentrum te Dranouter.

Nieuwe concertdata
Voor de komende maanden liggen ondertussen ook een aantal nieuwe concertdata vast. Laïs staat zeker al op de affiche in Genk, Brussel (11-Juli Viering), Kalmthout (Bogerfeesten), Dendermonde (Begijnhoffeesten) en Waregem (Bockor Festival). Meer informatie over deze concerten op de concertpagina.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s