Expositie Kalmthout

Op zondag 16 oktober zal vanaf 10.00 uur in Arend Sportcentrum te Kalmthout een expositie van tekeningen en schilderijen over Laïs te bezichtigen zijn. De tekeningen en schilderijen in impressionistische stijl zijn gemaakt door kunstschilder Gerard Duisters.

Het initiatief om een expositie over Laïs te organiseren komt voort uit bewondering en waardering voor het muzikale werk dat deze getalenteerde groep de afgelopen jaren ten gehore heeft gebracht. Gerard Duisters heeft daarom 10 schilderijen en tekeningen gemaakt
aan de hand van fotoreportages door Michel Vaerewijck en Rob Walbers.
Gerard Duisters is in 1996 afgestudeerd aan de Academie voor Schone Kunsten te Arendonk. In de jaren hierna heeft hij een divers oeuvre aan werken opgebouwd, waarbij is geëxperimenteerd met verschillende schilder- en tekenmaterialen. Daarnaast verzorgt hij ook schilder- en tekenlessen aan volwassenen en jonge kinderen.
Deze unieke expositie is tot en met 30 oktober dagelijks te bezichtigen. Openingstijden zijn op werkdagen van 9.00 tot 12.00, zaterdag 10.00 tot 18.00, zondag van 10.00 tot 15.00. Arend Sportcentrum, kapellensteenweg 117 in Kalmthout. De entree is gratis.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s