Laïs met Saint Amour in Nederland

Net zoals twee jaar geleden nemen Annelies, Jorunn en Nathalie deel aan het jaarlijks Saint Amour-evenement. Ook nu zullen ze tussen de literaire performances een tweetal nummers vertolken.

Het paradepaardje van ‘Behoud de Begeerte’ is zonder twijfel Saint Amour. Deze ultieme literaire ode aan de liefde en begeerte heeft in Vlaanderen een geheel eigen reputatie opgebouwd. Voor de allereerste keer toert Saint Amour nu ook door Nederland, met een geheel eigen programma dan nog wel. Het werd zo langzamerhand tijd dat de Nederlanders ook van de zinnenprikkelende literaire cocktail konden proeven. Met liefde, passie en verlangen als belangrijkste ingrediënten. In een shaker worden zij, verrijkt met een handvol welgekozen videofragmenten, gemengd tot een uitgekiende mix van drama, humor, poëzie en proza. En dat alles in naam van de liefde. Saint Amour ondergaat zijn Nederlandse vuurdoop met op het programma: Remco Campert, Hugo Claus, Anna Enquist, Gerrit Komrij, Tom Lanoye, Bart Moeyaert, Erwin Mortier, P.F. Thomése, Transparant en Laïs.

De volledige speellijst van de Nederlandse tournee van ‘Saint Amour’ (van 8 tot 24 februari) vind je terug in de concertkalender en op de website van ‘Behoud de Begeerte’.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s