Nieuw cd-werk

Er is nieuw cd-werk op komst van Laïs. In maart verschijnt een driedubbele cd met live-opnames, zeldzame nummers en a-capella-opnames van ouder werk. En met wat geluk mogen we vóór het jaareinde een splinternieuwe Laïs-cd verwachten.

Maart – driedubbele cd met zeldzame opnames
Einde maart verschijnt er een driedubbele cd van Laïs! En wat mogen we verwachten?
De eerste zal live-opnames bevatten. Wetende dat Laïs live altijd een hele belevenis was/is/zal zijn, belooft deze live-cd vuurwerk. De verwachtingen zijn alvast hooggespannen.
De tweede is een verzameling van rariteiten en samenwerkingen met andere muzikanten in ’t verleden. Met ondermeer ‘De ballade van Boon’, soundtrack uit de film ‘Vergeten straat’ (1999); veel mensen hebben naar dit nummer gevraagd (en waarschijnlijk gezocht). Ook een Buscemi-remix. En ‘Meisje loos’ in de Thalassa-versie. En nog wat nieuwe nummers.
De derde cd bevat de allereerste a capella-opnames van Laïs, waarschijnlijk een 9-tal liedjes. Er zullen a capella-versies opstaan van ondermeer ‘De wijn’, ‘Jeugdig groen’ en enkele nooit eerder uitgebrachte liedjes. Zeldzame opnames uit debeginperiode van de groep.

Dit jaar mogelijk nieuwe full-cd.
Ondertussen zijn Annelies, Jorunn en Nathalie volop aan het repeteren geslagen als voorbereiding voor een volledig nieuwe full-cd. De release is mogelijk nog voor dit jaar.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s