Nathalie Delcroix en Bjorn Eriksson in duet (Brussel, 08-02)

Liefhebbers van Nathalie Delcroix én van Country en Bluegrass kunnen haar, in duet met Bjorn Eriksson, aan het werk zien en horen in de Brusselse Music Village. Opgelet: het concert heeft plaats om 12.30u (!) en is gratis. Op 22 maart is het duo te gast in de Club van de AB (betalend optreden).

NATHALIE DELCROIX (Lais) en BJORN ERIKSSON (Maxon Blewitt, Admiral Freebee, ex Zita Swoon), een magisch duo. Ze ontmoetten elkaar al jaren geleden, en op de Nachten 06 kwam het er eindelijk van: hun gezamenlijke passie voor country en bluegrass muziek samenbrengen op het podium. En of ze dat deden…
Hun stemmen en energie versterkten elkaar, ze vonden elkaar volledig en stonden naast elkaar alsof ze nooit iets anders gedaan hadden. Door de fijne ervaring en goede reacties besloten ze om dit voort te zetten.
Ze zullen nummers brengen van onder andere Hank Williams, Lefty Frizzell en Bill Monroe, gebracht in pure eenvoud, soms herwerkt, volledig omgegooid en hergeinterpreteerd.
Aan hun zijde staat het laboratorium van Peter Pask (Maxon Blewitt, Traktor) en Karl Eriksson (Banjo). Get down on your knees and pray!

NATHALIE DELCROIX & BJORN ERIKSSON
The Music Village, 12:30
Organisatie AB

Website Music Village

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s