Single gratis bij Nieuwsblad

Reserveer alvast je exemplaar van de zondagskrant van Het Nieuwsblad bij je warme bakker of bij een ander verkoopspunt. Zondag krijg je immers gratis de Laïs-benefietsingle ‘In de bleke winterzon’ bij Het Nieuwsblad op Zondag.
Laïs nam enige tijd geleden deze benefietsingle ‘In de bleke winterzon’ op voor de verweesde kinderen van Bulgarije. Tekst van het nummer is van de hand van Monza-opperhoofd Stijn Meuris. De single werd geproducet door Jean Blaute.

Nog enige achtergrondinformatie die terug te vinden was in Het Nieuwsblad van vorige zondag:
“De benefietsingle ‘In de bleke winterzon’ verschijnt in de nasleep van de vertoning van ‘Bulgaria’s Abandoned Children’. Deze aangrijpende BBC documentaire toont het leven van een zestigtal kinderen in het weeshuis in Mogilino, een dorpje in Bulgarije. De kinderen daar – velen zij Roma – zijn door iedereen verlaten: hun ouders, de staat, het personeel. Deze benefietsingle wil hen onder de aandacht houden.”

Verkooppunten van ‘Het Nieuwsblad Op Zondag’ in je buurt zie http://www.nieuwsblad.be/verkooppunten

Vergeet vanavond om 20.40u niet af te stemmen op één. Tijdens ‘Zo is er maar één’ vertolkt Laïs ‘Twee meisjes’ van Raymond van het Groenewoud. Via sms en/of gsm kun je Laïs naar de halve finale stemmen. Dóén!
Webstek Help The Children

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s