‘Twee meisjes’ wint vorronde

Laïs is er in geslaagd om de negende voorronde van ‘Zo is er maar één’ te winnen met een schitterende versie van het Raymond van het Groenewoud-monument ‘Twee meisjes’.

20080405_zien_laisJorunn, Annelies en Nathalie bewezen vocaal niet alleen de gepaste eer aan het origineel. Maar ze slaagden er ook in om deze prachtsong een meer dan geslaagde Laïstoets mee te geven. Werkelijk alles klopte. Van de quasi a capella intro, het prachtig driestemmig gezongen middenstuk, waarbij elk van het drietal moeiteloos eerste, tweede en derde stem voor haar rekening nam, de mooie gitaarsolo tot aan de schitterende opnieuw amper begeleide outtro: het was een angstaanjagend gave prestatie. Dat deze schitterende Laïsversie van een van de mooiste Nederlandstalige nummers een klinkende overwinning behaalt is een heel aangename verrassing. Hopelijk krijgt deze knalprestatie een vervolg in de komende weken.
Aan iedereen die getelefoneerd of ge-smst heeft: bedankt. Zijn jullie over enkele weken terug op post voor de volgende ronde?

Herbekijk het Laïsoptreden op ‘Zo is er maar één’

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s