Laïs te gast in Studio TVL

20080407_tvl_laisNaar aanleiding van de komende optredens in Limburg was Laïs te gast in het programma Studio TVL op de regionale zender TV Limburg.
De Laïsdames zongen live, akoestisch begeleid door Elko, Björn en Filip, drie nummers uit ‘The Ladies’ Second Song’: ‘Joskesong’, ‘The wild swans at Coole’ en ‘Tumbling’. In een aansluitend interview werd er nader ingegaan op de toekomstplannen van het drietal, waarbij er opnieuw voorzichtig wordt gekeken naar het buitenland (o.a. Nederland en Frankrijk, waar de groep meermaals heeft getoerd).
20080407_tvl_lais_jorunn_klOok op de ontstaansgeschiedenis van ‘The Ladies’ Second Song’ werd dieper ingegaan. Het trio benadrukte dat het absoluut noodzakelijk was om een nieuwe muzikale richting in te slaan. Zodoende werd vermeden dat de groep in een doodlopend muzikaal straatje zou terechtkomen. Op de meest recente cd wordt ook meer gefocust op de individuele stijl en klankkleur van elk van de zangeressen. Dit doet echter allesbehalve afbreuk aan het feit dat Laïs hechter dan ooit klinkt.
Je kunt Laïs vanavond aan het werk zien in Hasselt. De komende weken zijn ze op diverse locaties in het land te bewonderen. Voor meer details kun je de concertkalender raadplegen.

Het Laïsoptreden in Studio TVL wordt morgenochtend om 09.00u herhaald.
Webstek TV Limburg

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s