WordPress.com presenteert

Laïs Fansite

2014 in bloggen

Gelukkig Nieuwjaar van WordPress.com!

I I

Over alle commotie

Elke raket vertegenwoordigt een gepubliceerd bericht op deze blog in 2014. En omdat we graag delen, hebben we het vuurwerk beschikbaar gesteld als een jQuery-plugin op Github.

Sommige browsers zijn beter geschikt voor dit soort animatie. In onze tests, werkten Safari en Chrome het beste. Je algemene score is onbekend (details).

We hebben mooi geanimeerd vuurwerk gemaakt om te vierendat je blogt! Helaas kan je browser dit niet weergeven. We hebben een diavoorstelling gemaakt die je kunt invullen, hopelijk kom je terug naar deze pagina met een HTML5 browser. In onze testen kwamen Safari of Chrome het beste uit de bus.

Om het nieuwe jaar te beginnen, willen we graag data over de activiteiten van Laïs Fansite in 2014 met je delen. Gebruik je schuifbalk maar!

Krakende cijfers

In een New York City metro-trein passen 1.200 mensen. Deze blog werd in 2014 ongeveer 5.500 keer bekeken. Als je blog een NYC metro-trein zou zijn, zou die ongeveer 5 reizen nodig hebben voordat die zoveel mensen zou kunnen vervoeren.

De drukste dag van het jaar was september 26th met 306 bezichtigingen. De meest populairste bericht die dag was 1996 - 2002.

Berichtenpatronen

In 2014, waren er 3 nieuwe berichten, dat vergroot het totale archief van deze blog naar 481 berichten.

Beste dag

Met 1 berichten in totaal

Attracties in 2014

Dit zijn de berichten die op Laïs Fansite in 2014 het meest bekeken zijn.

Hoe hebben ze deze blog gevonden?

Waar kwamen ze vandaan?

Dat is in totaal 45 landen!
Toplanden: België, Nederland, en Frankrijk

We zien je in 2015

Bedankt voor het gebruiken van WordPress.com in 2014. We zijn je ook in 2015 weer graag van dienst! Gelukkig Nieuwjaar!

WordPress.com

Laïs Fansite

… maar wacht,er is meer!

Hartelijk dank dat je dit jaarrapport bekijkt. Als je wilt, kun je je eigen WordPress.com blog starten in 2015!

  1. 1 Gratis

    Het starten van een blog op WordPress.com is gratis. Als je dus recepten, foto's van je kat of diepe gedachten hebt die je wilt delen, houdt niets je nog tegen om te gaan bloggen.

  2. 2 Plezier

    We maken een prachtig magazine voor je van elke andere WordPress.com blog die je volgt. Het is een geweldige manier om een overzicht te krijgen van een community.

  3. 3 Interactief

    Je kunt reageren op geweldige berichten op WordPress.com, of deze liken of rebloggen. Het is ook een perfecte manier om je eigen community op te bouwen en gelijkgezinde bloggers te vinden.

Bezoek WordPress.com nu!