Als nooit tevoren

“A capella zoals we nog nooit a capella gezongen hebben”

In het ‘Aan Tafel’-interview van gisteren sneed Ben Crabbé met het Laïstrio een behoorlijk aantal onderwerpen aan. De aanvaring met ‘De Morgen’ van afgelopen februari kwam aan ’t begin heel even ter sprake. Nathalie legde uit waarom het drietal een bevoorrecht leven leidt (fotosessies, cd’s, optredens) ondanks occasionele ‘biep’-tonen aan de Delhaize-kassa. Jorunn vertelde honderduit over haar passie voor oude teksten (over de Nederlandse grens op zoek naar oude liedboeken). Alledrie gingen ze enthousiast in op alternatieven voor kindermuziek, naast K3 en gelijkaardige groepen.
Over het optreden van aanstaande zondag liet Annelies alle mogelijkheden open: “Ja, wij gaan er volledig a capella staan. Maar ’t zal zijn zoals we nog nooit a capella gezongen hebben.” Wàt ’t zal worden? Dit mysterie zal opgehelderd worden op zondag 3 augustus om 17.30u in de Grote Concerttent.
Nathalie zal overigens tweemaal te bewonderen zijn op Dranouter. Op vrijdagavond zal ze een kort gastoptreden verzorgen tijdens het concert van Admiral Freebee (Nathalie: “Een tweetal nummers”).

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s