Gastenboek

Van januari 2001 tot september 2007 fungeerde deze website als officiële Laïs-website. Daarna hebben de Laïsladies definitief zelf het heft in eigen hand genomen. Van eind december 1998 (toen nog onder de naam “Laiswereld”) tot 2012 stroomden er letterlijk duizenden reacties binnen in het “gastenboek” van laiswereld/lais.be/laisfans. Hieronder vind je alle inschrijvingen terug in enkele pdf-bestanden.
Het gastenboek op deze site is ondertussen opgedoekt, maar reacties blijven hier welkom via de “Geef een reactie”-rubriek lager op deze pagina en uiteraard op de officiële Laïs-website.
Veel leesplezier!

Een beetje Laïsgeschiedenis:
gastenboek laïswereld 1998 – 2000 (pdf-bestand – 197 kB)
gastenboek laïs 2001 (pdf-bestand – 729 kB)
gastenboek laïs 2002 (pdf-bestand – 472 kB)
gastenboek laïs 2003 (pdf-bestand – 497 kB)
gastenboek laïs 2004 (pdf-bestand – 629 kB)
gastenboek laïs 2005-2009 (pdf-bestand – 634 kB)
gastenboek laisfans 2009-2012 (pdf-bestand – 48 kB)

Advertenties

3 Reacties op “Gastenboek

  1. Gisterenavond naar het concert in de St. Pietersbanden kerk in Lommel geweest. Heel sfeervol decor om een concert bij te wonen, verwachtingen waren hoog, gezien de kwaliteit van jullie songs en stemmen! Dit werd sterk bevestigd in het unplugged gedeelte vanaf de kansel, SCHITTEREND! Geweldige akoestiek van de kerk en goed gebruikt! Wat mij erg tegen viel was de abominabel slechte geluid kwaliteit van het overige gedeelte van het concert. Stemmen gingen op in de rest van de gebruikte instrumenten en werd als een brei van geluid door de kerk los gelaten! Teksten en gesproken woord waren niet te verstaan! Erg zonde van de serene stemmen en sfeer van het concert! Misschien behoeft dit extra aandacht voor de toekomst!!

  2. Beste, schitterend optreden gezien tijdens de zevende dag enkele weken geleden! Voor onze harmonie zijn we op zoek naar ’t smidje. Zijn daar partituren van voor harmonie? Wie heeft deze uitgegeven?

  3. dit weekend op mijn honger gebleven tijdens de uitzending van radio 1 met hun lijst top 100 der lage landen , zelfs wat meer van lais verwacht maar jammer , zijn er eigenlijk nog wel mensen die goeie muziek kennen ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s